Veel mensen zijn op zoek naar informatie over gitaren, een website die mensen zoveel mogelijk informatie probeert te geven is http://instrumentpassie.nl/. Op deze site zijn artikelen te vinden over allerlei onderwerpen, bijv. hoe je een goede gitaar kunt vinden welke ook nog goedkoop is of hoe je noten kunt leren lezen.

Gratis proeflessen

Er zijn op de site ook gratis lessen te vinden welke verzameld zijn van youtube, maar deze video’s zijn voornamelijk gericht op beginnende gitaristen. Wil je video’s zien voor meer ervaren mensen dan zul je online gitaarles moeten nemen. Op instrumentpassie zijn vergelijkingen van online cursussen te vinden op http://instrumentpassie.nl/online-gitaar-leren-spelen/. Hier worden alleen de beste cursussen vergeleken en er zijn gratis proeflessen te vinden.

Akkoorden leren voor beginners

Voor beginners is er informatie te vinden om akkoorden te leren. Zoals te zien is in onderstaande afbeelding is er goede informatie te vinden. De rest van het artikel is te vinden op: http://instrumentpassie.nl/gitaar-akkoorden-leren/.

Gitaar akkoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>